+31 6 15 45 41 98 info@caremessenger.tv
Selecteer een pagina

over mij

Ik ben geboren boven een cafetaria in Enschede en opgegroeid in een gezin waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Met deze achtergrond heb ik drie niveau’s hotelschool doorlopen en vandaaruit de IT-branche ingerold. 

10 jaar geleden werkte ik bij een Canadees bedrijf die technologie voor de hotellerie ontwikkelde voor hotelketens zoals Marriott, Hilton etc. In die tijd reisde ik veel. Mijn moeder woonde in Enschede in het Verpleeghuis de Posten en ik woonde in Tilburg. Door het vele reizen ben ik helaas niet veel in Enschede geweest. Mijn moeder heeft meerdere malen aangegeven dat zij heel erg eenzaam was. Ik heb dat geprobeerd op te lossen door haar iedere dag te bellen maar ook om haar van een IPhone of IPad te voorzien. Daar moest ze helemaal niets van hebben. Dat was allemaal te ingewikkeld voor haar. 

Door LG ben ik vorig jaar in aanraking gekomen met Care Messenger. Daar had ik meteen een klik mee; nl op eenvoudige manier in verbinding staan met een ouder door middel van technologie die mijn moeder ook begrepen zou hebben, nl haar TV.

Door mij te verdiepen in de situatie van de oudere ben ik tot de conclusie gekomen dat de situatie van mijn moeder niet op zichzelf staat. Er zijn meer dan 1.3 miljoen ouderen ouder dan 75 jaar en dit groeit de komende jaren met zeker 20%. Meer dan 50% is eenzaam.

Daarom ligt mijn focus op Care Messenger omdat ik denk daarmee de eenzaamheid een ander gezicht te kunnen geven. Begrijp me goed, ieder mogelijkheid om de eenzaamheid aan te pakken, op welke wijze dan ook (tablets of smartphones), draag ik een warm hart toe. Dat is ongeveer 30% van de doelgroep maar de andere 70% begrijpt niets van dit soort technologie. Wat voor ons normaal is, is voor hun ingewikkeld.

Mijn moeder kan ik er niet meer mee helpen maar zij beweegt me iedere dag om andere ouderen te helpen.

Komt je dit bekend voor en je wilt iets doen laat me het AUB weten!

Ik ben super blij dat ik organisaties achter me heb staan die Care Messenger promoten en samen de extra mile willen gaan

Waar ik speciale prijzen en service krijg voor de TV’s om Care Messenger te verspreiden

Zorg project inrichters, waar we gebruik mogen maken van alle faciliteiten en waar het hele team gedreven is om een verschil te maken voor de cliënt in de zorg.

Die van het eerste moment ons ondersteunt is en dit met onmetelijke energie mogelijk maakt.

Die de eerste POC succesvol hebben uitgerold

Die Care Messenger als onderdeel van hun totaal Zorg concept meenemen.

Waar we de mogelijkheid hebben om Care Messenger andere toepassingen te laten zien

Die in het begin al de meerwaarde van Care Messenger zagen en deze website hebben ontwikkeld.

Met Care Messenger® TV kunt u als verzorgingstehuis, mantelzorger hulpverlener, gezins-of familielid eenvoudig contact met elkaar onderhouden via vertrouwde technologie waarmee iedereen om kan gaan.

Met ons unieke systeem kunt u vanaf uw telefoon, tablet of computer rechtstreeks berichten, foto’s video’s naar een televisiescherm versturen EN makkelijk videobellen.
Deze worden dan over het tv-beeld heen getoond zodat er geen berichtje meer hoeft te worden gemist. De ontvanger kan dan met de afstandsbediening van de tv een eenvoudig berichtje terugsturen.

Adres

Fazantenpad 6
5076 SH Haaren

Telefoon

+31 (0)6 15 45 41 98

Email

info@caremessenger.tv

KVK: 83400613 
BTW: NL003818444B13